GYIK

Hogyan kell összerakni az IQ Lámpa-búrát?

Az összerakás nem ördöngősség, nem kell hozzá kimagasló IQ, csak egy kis játékos kedv és kézügyesség. A csomagban segítséget is találsz az összeszereléshez, honlapunkon pedig videó mutatja az összeállítás módját.

Hogyan rakd össze videók itt

 

Milyen égőt használhatok hozzá?

Bár az IQ Lámpa elemei helyes felhelyezés esetén nem érintkeznek az égővel, NE használd halogén izzóval. 

Használj inkább LED-et, a kisebb, keskenyebb formákhoz vékonyabb és gyengébb, a nagyobb formákhoz pedig erősebb égőt ajánlunk.

 

Hogy tegyem fel a kész búrát?

Rakd össze a kiválasztott formájú lámpabúrát, de amikor az utolsó elemhez érsz, annak csak 3 fülét illeszd a helyére, a negyediket  ne kapcsold össze a  többi elemmel. Húzd szét ezt a nyitott csomópontot (3,4 vagy 5 elem találkozásánál) és húzd rá a búrát a vezetéken lógó villanykörére. Az utolsó csomópontot úgy kapcsold össze, hogy a fülecskék körbefogják a vezetéket.

Mi van, ha nem tudom összerakni?

Ha lap-csomagot vásároltál, de kifogott rajtad a lámpa összeállítása, visszaküldheted nekünk és vásárolhatsz helyette összeszerelt IQ Lámpa-búrát.

 

Összerakott lámpabúrát is vehetek?

Igen, ha nem szeretnél az összrakással bíbelődni, válassz az összerakott IQ Lámpa-búráink közül.

 

Kültéren is használható az IQ Lámpa?

Mivel a lámpa anyaga műanyag (polipropilén), mosható és vízálló, így kültéren is használható, azonban a napsugárzás károríthatja. Napsugárzás hatására a lapok sajnos idő előtt meggyengülhetnek, eltörhetnek.