Méretek-Színek-Formák

 

Méretek

Minden IQ Lámpa csomag 30 elemet tartalmaz. Az elemek nagysága szerint M, L, XL és XXL-es méret közül választhatsz.

A kész lámpa mérete tehát az elemek nagysága szerint lehet kisebb vagy nagyobb.  A 30 elemből álló gömb lámpa átmérője például:

  M méret: kb. 26cm            L méret:kb. 33cm                  XL méret: kb. 40cm                  XXL méret:kb. 46cm

iq lámpa

Persze, ha más formát választassz vagy több, mint 30 elemet használsz, akár óriás lámpát is építhetsz. Hogy hogyan? Olvass tovább és megtudod!

 

 

Színek

Fehér színből jelenleg M, L, XL méret kapható.

A búra nagyon szép egyenletes fényt ad, így a fehér IQ Lámpa-búrával nem csak hangulatfény, de a mindennapi életben is használható, kellemes világítás varázsolható az otthonodba.

 

A színes csomagok jelenleg sajnos nem kaphatók.

Terveink között szerepel a kínálatunk újboli kiegészítése ezekkel a színekkel: sárga, narancs, piros, zöld, türkizkék, barna, pink, lila

Ha több csomagot veszel különböző színekben, akár többszínű mintás lámpát is össze tudsz állítani. A színes lámpákat elsősorban hangulatvilágítás céljára ajánljuk, hiszen színes fényt adnak.

iq lámpa

 

Formák

Mivel az elemeket többféle variációban is egymáshoz illesztheted, kedvedre állíthatod össze a neked legjobban tetsző  IQ Lámpa-búra formát. 

A legkisebb modell 9 elemből áll össze, így egy csomagból 3 lámpabúra építhető. A legnagyobb pedig 120 elemet tartalmaz, ehhez tehát 4 csomag szükséges.

Javasoljuk, hogy a legkisebb, M méretű csomagból legalább 15 elemből álló formát építs. A nagyobb, L, XL és XXL méretekból a 9 darabos modellek is tökéletesek. A nagyobb elemekkel tagadhatatlanul könnyebb dolgod lesz.

 

       Egy 30-as csomagból összeállítható formák:                                    Több csomagból összeállítható formák: 

iq lámpaiq lámpa

iq lámpa