Mi ez?

Ezt a különleges design-lámpabúrát 1973-ban a dán Holger Strøm tervezte és az évek során több formatervezői díjat nyert el vele.

 

Az IQ Lámpa koncepciója valóban zseniális:

A lámpabúra egymáshoz kapcsolható lapocskákból áll össze és mivel az elemek többféle variációban is egymáshoz illeszthetők, kedvedre állíthatod össze a neked legjobban tetsző méretet és formát. Formálhatsz belőle egyszerű gömböt vagy az általunk ajánlott 22 különleges forma bármelyikét.

A végeredmény pedig minden esetben egy gyönyörű, látványos design-lámpa, mely Puzzle Lámpa vagy IQ Light néven is ismert.

 

 iq lámpa

 

A lámpát bármikor szétszedheted és újra összerakhatod és ha nagyon kreatív vagy, megalkodhatod akár a saját egyedi formájú IQ Lámpádat is, a variációknak csak a képzeleted szabhat határt.

 

A "puzzle lámpa" összerakása nem ördöngősség, nem kell hozzá kimagasló IQ hányados, csak egy kis játékos kedv és kézügyesség. Honlapunkonra feltöltött videók segítenek az összerakásban, illetve a csomagban részletes útmutatót is találsz az összeszereléshez.

Ha úgy érzed, mégsincs kedved ezzel bíbelődni, választhatsz a kész lámpabúráink közül is.

 

A puzzle módjára felépített lámpabúra még a legnagyobb méretek esetében is nagyon könnyű, így bárhova könnyen felakasztható.

Az IQ Lámpa anyaga fényáteresztő, strapabíró, rugalmas műanyag (magas minőségű polipropilén), mely mosható és vízálló, így kültéren is használható.